Hockey Oudewater

Met ingang van seizoen 2015/2016 is het mogelijk om te trainen in Oudewater. Onder het initiatief "Hockey Oudewater" wordt er gestart met hockeytrainingen voor kinderen vanaf 5 tot en met 9 jaar. Bij succes zal dit verder worden uitgebreid naar andere leeftijden.

Wat?

5 en 6-jarigen krijgen training volgens het trainingsprogramma van de Benjamins.

7, 8 en 9-jarigen (F en E-jeugd) krijgen doordeweeks training in Oudewater met hun hele team. Op zaterdag draaien ze mee in de competitie van HC Montfoort.

Wanneer?

5 en 6-jarigen: zondag van 9.30 tot 10.30 uur.

7, 8en 9-jarigen: woensdag van 18.00 tot 19.00 uur.

Waar?

Op de grasvelden van sportpark Markveld (vv Unio).

Inschrijven

Praktische, technische en administratieve ondersteuning vindt plaats vanuit hockeyclub Montfoort.

Wil jij ook gaan hockeyen in Oudewater? Meld je aan als lid bij hockeyclub Montfoort. Vermeld bij je inschrijving dat je wilt trainen in Oudewater.

www.facebook.com/oudewaterhockey

de agenda is leeg