Rabobank Familie- en vriendentoernooi
14-5-2022  |
Familie- en vriendentoernooi

Op 2 Juli 2022 wordt bij HC Montfoort het Rabobank Familie- en vriendentoernooi gehouden. Door corona is het laatste toernooi lang geleden maar wij herinneren ons nog goed hoe gezellig het was. Dus wacht niet en schrijf je snel in! Het toernooi is overdag en na het sluiten van de inschrijvingen zal de definitieve start en eind tijd van de wedstrijden worden gecommuniceerd.
Je kunt je vanaf nĂș inschrijven door dit formulier in te vullen. Een team bestaat uit minimaal 6 en maximaal 12 spelers. Je kunt je inschrijven tot 15 juni. We hebben voorgaande jaren verrassende teams voorbij zien komen, dus schroom niet en vraag je buren, oom/tante, team- en/of klasgenoot voor een dag gezelligheid. Bij voldoende animo wordt tevens een aansluitende BBQ georganiseerd.

Voor vragen kun je mailen naar [email protected]

Tot ziens op het Familie- en vriendentoernooi!

de agenda is leeg
Hele agenda