De strijd gaat door
11-12-2020  |
De decembercompetitie gaat door, na morgen zijn de eerste kampioenen bekend. Scheidsrechters staan weer paraat, de wedstrijdtafel is bemand en de jeugdcommissie zorgt wederom voor wat extra sfeer. Hopen op een beetje mooi weer.

Voor de spelers
Speel je morgen je eerste wedstrijden check dan nog één keer in welk team je bent ingedeeld, in welke kleur je speelt en wie je coach is. Het document staat achter de inlog onder Club > Documenten > Technische commissie.
Zorg dat je 15 minuten vóór aanvang aanwezig bent. Het clubhuis en bar zijn gesloten, trek dus iets warms aan. De toiletten zijn wel bereikbaar.

Voor de coaches
Coaches die zich aangemeld hebben staan vermeld in het document met de teamindeling. De eerste die zich aangemeld heeft is ingedeeld. Check het achter de inlog onder Club > Documenten > Technische commissie.
Meld je 15 minuten vóór aanvang bij de wedstrijdtafel voor de laatste informatie.

Voor de scheidsrechters
In het wedstrijdschema is aangegeven welke wedstrijden je fluit. Meld je 15 minuten vóór aanvang bij de wedstrijdtafel. Daar ontvang je een wedstrijdformulier. (helaas geen DWF in deze competitie) Na je wedstrijden lever je je wedstrijdformulier weer in bij de wedstrijdtafel, zij zorgen voor verwerking van de scores.

De spelregels
·        Veld: er wordt gespeeld op een half veld (Poule V kwart veld).
·        Aantal spelers: 6 (in onderling overleg mag dit aangepast worden naar 5x5 of 7x7)
·        Goals: er wordt gespeeld met mini goals (achttal-goals).
·        Keep: er wordt zonder keep gespeeld, niet ieder team heeft de beschikking over een pak.
·        Duur: een wedstrijd duurt 30 minuten (poule V 25 minuten).
·        Scheidsrechters: er wordt gespeeld met één of twee scheidsrechters.
·        Alleen laag spelen: bal moet op de plank in het doel, liftjes over de stick zijn wel toegestaan.
·        Er wordt gespeeld zonder strafcorners. Bij een overtreding van de verdedigende partij voor de goal, volgt er een vrije slag voor de aanvallende partij (op +/- 10 meter van de goal).
·        Voor het nemen van vrije slagen en achterballen gelden de zaalhockeyregels (corner op de middenlijn en vrijeslag op aanvallende helft mag niet direct het 10 meter gebied in).