NIEUWE HOCKEY TENUES HOCKEYCLUB MONTFOORT
30-8-2019  | 

Het einde van de zomervakantie is in zicht en dat betekent het begin van het nieuwe hockey seizoen. Hier horen natuurlijk ook nieuwe tenues bij.

Helaas is het zo (zoals velen bekend) dat onze leverancier van de tenues, Intersport Woerden, te kampen heeft gehad met een grote brand. Hierbij is hun volledige voorraad verwoest, waarna zij hard aan de slag zijn gegaan om alle verloren voorraad weer opnieuw aan te vullen.

Door drukte met bevoorrading en de bedrukking hiervan, is het jammer genoeg nog niet gelukt om de shirts op hun website te kunnen aanbieden omdat zij nog niet binnen zijn vanaf de leverancier [verkoop in de winkel zal nog lange tijd niet mogelijk zijn). Zodra het mogelijk is om de shirts te bestellen, laten wij dit direct weten. Wel zijn er al broekjes, rokjes en sokken beschikbaar op de website van de Intersport.

Wij begrijpen dat dit niet de start is die we eigenlijk met z’n allen zouden willen, maar moeten nu even roeien met de riemen die we hebben… of eigenlijk spelen met de shirts die we nog hebben.

Voor degenen die nu nog geen HCM t-shirt hebben, heeft de KNHB toestemming gegeven om in de ‘oude’ HCM t-shirts te spelen (alleen totdat de nieuwe t-shirts weer beschikbaar zijn) of mag er in een grijs of donkerblauw t-shirt worden gespeeld.

Voor nu,

alvast veel hockeyplezier,

De materialen Cie


terug naar vorige scherm